Libatkan Diri

Kita boleh membuat perubahan bersama-sama

Jika anda merasa bersemangat seperti yang kita lakukan bahawa kanak-kanak layak zaman kanak-kanak yang bahagia, sertai kami.

Terdapat banyak cara untuk menyertai kempen OrphanCare untuk mengubah kehidupan beberapa kanak-kanak Malaysia yang paling kurang bernasib baik dan terdedah.

Sertai pasukan

Daftar sebagai sukarelawan

Kami ingin memberi peluang kepada orang ramai untuk 'memberi kembali' kepada mereka yang kurang bernasib baik dan semasa kami berakar umbi dan berkembang, kami secara konsisten memastikan sumbangan berharga anda mempunyai kesan yang paling. Semangat sukarelawan akan terus menyokong aktiviti OrphanCare dan sama seperti yang mereka katakan, semakin ramai yang merrier!

Mari kita bekerjasama!

OrphanCare bekerjasama dengan kementerian kerajaan, syarikat korporat serta masyarakat sivil untuk menamatkan amalan kanak-kanak yang dibesarkan di institusi dan menamatkan trend bayi yang ditinggalkan. Misi berterusan kami adalah satu tugas besar yang memerlukan pendekatan pelbagai aspek serta sumbangan daripada pelbagai sumber. 

 

Kami menjemput pihak yang berminat, bersedia dan mampu untuk bekerjasama dengan kami untuk memudahkan misi kami.

Setiap sumbangan membuat perbezaan

Dengan bantuan anda, kita boleh menghalang bayi daripada ditinggalkan dan membantu kanak-kanak yang kurang bernasib baik mempunyai kehidupan yang lebih baik. 

 

Kami memastikan bahawa setiap sumbangan pergi di mana ia mempunyai kesan yang paling. Tidak ada jumlah yang pernah terlalu kecil.

Borang Sumbangan

Terima kasih atas kebaikan anda. Sumbangan anda akan memastikan kesan positif terhadap kehidupan kanak-kanak dan orang muda di Malaysia.

Bagaimana anda ingin menderma?